Capsicum logo

Capsicum Natuurstoffen

Elegant en kleurrijk

Privacy verklaring

Wij respecteren uw privacy en wij dragen er zorg voor dat de persoonlijke informatie, die u ons verschaft, vertrouwelijk wordt behandeld.
Welke gegevens verwerken wij van u, waarvoor gebruiken wij die, hoe lang en waar worden deze bewaard?

Persoonsgegevens die worden verwerkt

Wij verwerken de volgende persoonsgegevens van u zodra u een bestelling plaatst:
* Voor- en achternaam
* Adresgegevens
* E-mailadres
* Telefoonnummer (optioneel)

Waarvoor gebruiken wij uw persoonsgegevens

Wij verwerken uw persoonsgegevens om uw bestelling af te handelen en op te sturen.

Hoe lang worden uw gegevens bewaard

Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is. Op grond van de wet moeten wij de gegevens gerelateerd aan uw bestelling 7 jaar bewaren.
De databasetabel met persoonsgegevens wordt jaarlijks gewist.

Waar worden uw gegevens bewaard

Uw persoonsgegevens en bestellingen worden bewaard in een database, die gehost staat bij Vevida.nl, een partij die al haar servers in Nederland heeft staan. Bestellingen komen ook per mail bij ons binnen.

Delen van persoonsgegevens met derden

Wij zullen uw persoonlijke gegevens uitsluitend aan derden ter beschikking stellen, die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling, en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Bij de afwikkeling van uw bestelling verstrekken wij aan Mollie Payments (via een externe plugin), Cheapcargo B.V., DHL International GmbH of Koninklijke PostNL B.V. (verzending) noodzakelijke persoonlijke gegevens.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. U kunt hiervoor een verzoek indienen via info@capsicum.nl.
U heeft tevens de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies en social media

Op www.capsicum.nl worden algemene bezoekgegevens bijgehouden, waaronder het IP-adres van uw computer en het tijdstip van opvraging en gegevens die uw browser meestuurt. Deze gegevens zijn geanonimiseerd en worden niet aan derden verstrekt.
Capsicum gebruikt geen zogenaamde ‘third-party cookies’. Wel worden er cookies gebruikt om uw voorkeurstaal, en uw winkeltas te onthouden. Deze worden verwijderd zodra uw browsingsessie eindigt. Wij gebruiken geen social media plugins.

Beveiliging

Wij nemen de bescherming van uw persoonsgegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijzigingen tegen te gaan.
De websites maken gebruik van een betrouwbaar SSL certificaat om te borgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of als u meer informatie wenst over de beveiliging van door Capsicum verzamelde persoonsgegevens, neem dan contact met ons op via info@capsicum.nl.

Wijzigingen in de verklaring over gegevensbescherming

We werken onze verklaring over gegevensbescherming regelmatig bij.
Wij behouden ons het recht voor om de verklaring over gegevensbescherming op elk moment en met of zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Controleer dus regelmatig of er wijzigingen zijn aangebracht. Door gebruik te maken onze website gaat u akkoord met dit privacybeleid.

Deze verklaring is voor het laatst bijgewerkt op 22 mei 2018.


Capsicum.nl is een website van Capsicum Natuurstoffen.
Wij zijn als volgt te bereiken:
Capsicum Natuurstoffen
Oude Hoogstraat 1
1012 CD Amsterdam
+31 (0) 20 623 1016
info@capsicum.nl

KvK-nummer 34316316
BTW-nummer NL 0372 06 692 B02

 
>

Webshop

Capsicum webshop
Your bag is still empty

Privacy verklaring